Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ NERDS (Πόσο Ικαριώτικο αντέχεις να χορέψεις στα σοκάκια της Σκύρου;)

Πώς θα γίνεις η μασκότ του νησιού;
Ευκολάκι: Βάζεις μια λαχανί περούκα , κόκκινα γυαλιά καρδούλες ,μια μυστηριώδη μάσκα, μία στολή cat woman, στέκα διαβολάκι ,παίρνεις μπόλικο χαρτοπόλεμο και σερπατίνες και αποφασίζεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη την προσεγμένη εικόνα σου .Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε αυτούς που μισούν τις απόκριες και φρικάρουν με τους κλόουν -ντυμένους και μη .
Ε, και μετά ξεκινάς να χορεύεις ασταμάτητα και μπαίνεις σε μαι κάψουλα Διονυσιακού χρόνου που δε θες να τελειώσει .

Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα εγκατασταθώ στο νησί και αφού βολτάρω όλη μέρα με τη βάρκα μου, θα καταλήγω εδώ να απολαμβάνω την πιο νόστιμη καθαρή καραβιδομακαρονάδα που έχω δοκιμάσει ποτέ από το χεράκια αυτού του αυθεντικού/σχεδόν cult μάγειρα.


φωτεινά, σουρεαλιστικά πρωινά με χορούς, ευφάνταστες αυτοσχέδιες στολές και θεατρικά δρώμενα γεμάτα δηκτικό , ντόπιο χιούμορ για να ξορκίσουν τα κακώς κείμενα της περιοχής χωρίς όμως να αφήνουν τον φιλοξενούμενο τουρίστα εκτός.
μικρή δόση ευτυχίας.μικρή υπόσχεση επιστροφής.

Ε, μετά από μια τέτοια τονωτική ένεση, είμαστε σίγουροι πια, πως η άνοιξη, ακόμα και στην Αθήνα, θα γεμίσει  με χαζά χαμόγελα (χωρίς ηλίθια αστεία) και ανάλαφρες , nerd , ορθάνοιχτες καρδιές.Έτσι κι' αλλιώς την Άνοιξη δεν είναι που εκτροχιαζόμαστε από επιλογή;

Υ.Γ : Εράκι , σε ευχαριστώ πολύ για τις φώτος.